Dark Light

Zaštita privatnosti

Komentari

Kada posetioci ostave komentare na veb lokaciji, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu i niz korisničkih agenata pregledača kako bismo pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Mediji

Ako otpremate slike na veb lokaciju, izbegavajte otpremanje slika sa ugrađenim podacima o lokaciji (EKSIF GPS). Posetioci veb stranice mogu da preuzmu i izvuku bilo koje podatke o lokaciji sa slika na veb lokaciji.

Kontakt forma

Postavljanje pitanja i kontakt porukama možete poslati kroz kontakt formu, u koju upisujete osnovne podatke potrebne da odgovorimo na vaš zahtev.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj veb lokaciji, možete se odlučiti da svoje ime, adresu e-pošte i veb lokaciju sačuvate u kolačićima. Ovo je za vašu udobnost, tako da ne morate ponovo da popunjavate svoje podatke kada ostavite novi komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

Ako imate nalog i prijavite se na ovu stranicu, postavićemo privremeni kolačić da bismo utvrdili da li vaš pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač. Kada se prijavite, postavićemo i nekoliko kolačića da sačuvamo vaše podatke za prijavu i izbore na ekranu.

Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići sa opcijama ekrana traju godinu dana. Ako odaberete „Zapamti me“, prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa naloga, kolačići za prijavu će biti uklonjeni. Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledaču. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno ukazuje na ID posta članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija

Članci na ovoj veb lokaciji mogu sadržati ugrađeni sadržaj (npr. Video snimke, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posetilac posetio drugu veb lokaciju.

Ove veb stranice mogu da prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, ugrađuju dodatno praćenje treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na toj veb lokaciji.

Analitika

Na našoj veb lokaciji koristimo kolačiće koji služe za analizu posećenosti i drugih stvari obuhvaćenih analitikom veb lokacije sa ciljem bolje funkcionalnosti,  marketinga i oglašavanja.

Sa kim delimo vaše podatke

Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Elmaks d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Koliko dugo zadržavamo Vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se na neodređeno vreme. To je tako da automatski možemo prepoznati i odobriti sve komentare koji slede, umesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registruju na našoj veb lokaciji (ako ih ima), takođe čuvamo lične podatke koje daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, izmene ili izbrišu svoje lične podatke u bilo kom trenutku (osim što ne mogu da promene korisničko ime). Administratori veb lokacija takođe mogu da vide i urede te informacije.

Tamo gde šaljemo vaše podatke

Komentari posetilaca mogu se proveriti putem usluge automatskog otkrivanja neželjene pošte.