Dark Light

O nama

Zvanični smo distributeri najvećih i najkvalitetnijih svetskih i domaćih proizvođača elektro opreme kao što su : Schneider Electric, ETI, TFKable, Aling Conel, Feman i dr.

Naš početak

Preduzeće Elmaks osnovano je 1993. godine u Nišu, kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Razvoj Elmaksa kretao se u skladu sa razvojnim orijentacijama i zahtevima korisnika usluga i dostigao uspeh koji potvrđuje, kao zvanični distributer više vodećih stranih i domaćih brendova.

Način poslovanja

Proteklih godina profesionalno smo se razvijali i unapređivali način poslovanja, da bismo danas u svojoj delatnosti trgovine kablovskim i elektro materijalom, niskonaponske opreme i pomoćnim montažnim priborom postali pouzdan poslovni partner na koga se uvek može osloniti.

Naš renome

Prepoznatljivi smo kao pouzdan, ekspeditivan i siguran partner koji poštuje dogovor i svoj rad bazira na prodaji opreme sa sopstvenog lagera (preko 5.000 artikala), garantuje tehničku podršku, povoljnost uslova prodaje , brzu isporuku i pre svega kvalitet proizvoda.

Miljan Krstić Direktor

Nikola Ristić IT

Jelena Krstić Finansije

Minja Stanojević Finansije

Miljan Petrović Komercijala

Marko Milošević Logistika

Milan Božić Komercijala

Nenad Momčilović Logistika

Ninoslav Milenković Komercijala

Aleksandar Stojanović Logistika

Jovan Ristić Komercijala

Goran Živković Logistika

Koje usluge pružamo?

Posedujemo proveren i stalan lager sa preko 5000 artikala u ponudi, kako bi obezbedili trenutnu i brzu isporuku. Sve proizvode prati tehnička dokumentacija, adekvatni atesti i izjave. Uvek dostupni za tehničku podršku i savet.

Naša vizija

Naši vodeći svetski i domaći brendovi garantuju najviši kvalitet proizvoda. Kvalitet pre svega, trenutna dobavljivost i brza isporuka je ono što je naš moto, garancija uspeha i vizija poslovanja za budućnost.

Istorija Elmaksa

Poslovanje firme Elmaks datira još od 1993. godine sa prvobitnom adresom u ulici Braće Ignjatović. Od 2011. godine firma je preseljena na novu loakciju i u novi objekat na adresi Somborska 50 u niškom naselju Pantelej.

Saradnja sa nama!

Veliki broj zadovoljnih klijenta svedoči u našu korist kao pouzdanog , sigurnog i lojalnog partnera koji je uvek spreman za saradnju i nove izazove. Pošaljite zahtev ili nas posetite ukoliko želite razgovor o poslovnoj saradnji.

Šta Vam nudimo ?

Proizvodi naših renomiranih proizvođača, pružaju prepoznatljiv kvalitet na tržištu.

Konstantan i obnovljiv lager sa više od 5000 artikala na stanju.

Naša logistička podrška obezbeđuje siguran transfer i dolazak robe u dogovorenom roku.

Za proizvode koji to zahtevaju posedujemo svu potrebnu dokumentaciju u vidu ispitnih listova, deklaracija i izjava.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć da izaberete pravi proizvod, rado ćemo Vam preporučiti najbolje.

U lepezi partnera kojima je Elmaks isporučivao i isporučuje opremu treba napomenuti samo neke: Merkator, Elektroistok, Jugoistok, Telekom, Apatinska pivara, Energoprojekt, Rosa, Magdon, JKP Naisus, Klinički centar Niš, SC Čair, Kondiva, NT park, IMI i mnogi drugi.